Alla inlägg under juli 2007

Av Jessica - 7 juli 2007 22:44

Nu har det snart gått en vecka. Det känns så konstigt, för tiden rinner mig ur händerna som en timglas. Jag vill stoppa tiden.

Här i Mjölby är det så underbart roligt. Som jag skrev innan så är vi verkligen som en stor familj och det känns som att det snarare är år och inte dagar som förflutit, för jag har lärt känna alla så himla väl! Det är konstigt med den här "lägerkänslan". Det var likadant på LUKKANlägren - man finner sin plats och alla andra accepterar att det är just så som det är.

Inspelningarna går superduperbra. Det är så himla roligt, men visst - det är sjukt segt också. Att sitta och titta på när de andra filmar är kanske inte världens roligaste, men det är otroligt intressant och lärorikt. Så jag klagar inte!!


(FIA HÄLSAR)

Imorgon kommer Schnabe hit, till Mjölby! Fattar ni vad roligt att träffa min leif igen?!  Det är sjukt att vi träffas här av alla ställen!


Jag vet att jag skriver som en daggmask, slemmigt och segt och sådär, men jag har så mycket som jag vill skriva om att orden helt enkelt inte räcker till. JAg önskar att jag kunde ha ett minnessåll, precis som Dubledore har (ja, jag är HArry Potternörd och ja, jag har skrivit det innan)


Nu ska vi se på film. Jag bara älskar min tillvaro just nu. Detta är bäst!!! 

Av Jessica - 3 juli 2007 21:32

Jag tror inte att jag kan beskriva hur otroligt roligt det är här i Mjölby. jag har varit här i snart 36 timmar, men det känns ändå som om vi alla är en stor familj! Filmade min längsta scen idag. Det blev långa timmar, men också mycket skratt.  Jag tycker det är så himla roligt faktiskt!


Det känns konstigt att vara här helt plötsligt. Det här året har gått så fort, det är redan den 3 juli (och bara tio dagar kvar till Harry Potter-filmen har premiär!)


Nu ska jag socialisera mig lite grann! Hörs snart igen! 

Ovido - Quiz & Flashcards