Alla inlägg den 21 juli 2007

Av Jessica - 21 juli 2007 12:22

Idag köpte jag en kärleksbok. Den sista av sju kärleksböcker. Idag är dagen då jag köpte Harry Potter and the deathly hallows.

Jag har bara läst ett kapitel och jag är redan fast. Men andra tragiska saker håller mig och min älskade isär (min onda mamma som TVINGAR mig att städa och plocka undan mina kläder)

Men hon har lovat att jag får belönas med tre kapitel efter var god gärning jag gör.


Sen är det en annan sak också.

Jag har pojkvän. Helt otroligt. Jag är så kär kär kär! Men även här är det tragiskt. Det Stora Avståndet håller oss isär (det kan inte min mamma göra i alla fall)

Men om en vecka ska vi träffas i Mjölby (LÄNGTAR!!) och veckan därpå bär det av till huvudstaden Stockholm där Christoffer bor. Det ska bli så mysigt och roligt och spännande att träffa hans familj och släkt och vänner och bara vara med honom. Jag kan inte fatta att vi träffast. Att vi är tillsmmans. Att HAN vill ha MIG. Och att jag vill ha honom. Att vi är vi. Åh vad jag låter patetisk, men han är så underbar.


Nu ska jag inte babbla på en massa kärleksdravel, men det är så overkligt liksom.


Jag är äntligen ledig från jobbet! Wihoo! Sen är jag ledig på onsdag ochdå ska jag SHOPPA för då fårjag min LÖN. Wipiii! Jag är på shoppinghumör, men idag går det inte för jag måste läsa min älskade bok. Den får vara mitt substitut nu när jag inte kan träffa Christoffer. SHMOOOOOOO!


Kolla in pissettrailern på hardrock.crazypictures.se

Sjukt ball. Bara en plojgrej som Christoffer och Magnus gjort på enkvart, men sjukt bra. (okej, ingen fattar om man inte är med i inspelningsteamet, men den är sjuuukt bra. Ingmar Bergman kommmer bli imponerad)


Jag är kär i min laptop också. Klappa fint. Duktig.


PUSS!!

Ovido - Quiz & Flashcards